Wednesday, December 5, 2007

xmlpub: projektredovisning

Hej!
Det börjar faktiskt närma sig redovisningsdags i kursens projekt. Ursprungligen hade jag planerat in onsdag och fredag nästa vecka, men det har visat sig att väldigt många har andra aktiviteter just på onsdagen så jag gör lite modifieringar.

Redovisningar är därför möjliga nästa vecka enligt följande:

On 12/12: 13-17
To 13/12: 10-12
Fr 14/12: 10-12+13-16

Redovisningarna sker i Loftet och enbart för mig. Ni har ca 10 minuter på er att göra en demo på det ni gjort, och sedan har vi 5 minuter till feedback och poängsättning. Det är viktigt att vi klarar av allt inom tidsramarna, för att inte andra grupper ska behöva vänta i onödan.

Ni ska i förväg funderat igenom vad ni anser er vilja ha poäng för. Ni ska i samband med redovisningen ha med en utskriven projektrapport, som huvudsakligen ska vara en manual som beskriver hur systemet används. Denna ska även lämnas in i PingPong senast dagen före redovisningen.

Maila mig om när er grupp vill redovisa med dag och ett ungefärligt klockslag så ska jag försöka passa in allt på bästa sätt.

Eventuella extralaborationer ska vara inlämnade åtminstone en dag innan ni ska redovisa så jag har möjlighet att ta med dem i den slutliga poängsättningen på kursen.

Om ni INTE hinner redovisa någon av dessa dagar kommer ni missa de sista tre poängen i-tid-bonus, men ges ny möjlighet att redovisa projektet i maj, eller möjligtivis tidigare om speciella skäl finns.

Mvh Björn

---
Meddelandet är skickat från aktiviteten DM2517: XML för publicering.